Darbs ar Facebook lietotājiem: kā bloķēt personu Facebook

Anonim

Vispirms jums ir jāsaprot, ka sociālā tīkla lapa ir publiska vieta, tāpēc nav nepieciešams melnajā sarakstā iekļaut tos, kas jūs nelūdza. Ne visi vēlas, lai jūs būtu sajukums, varbūt šī rīcība ir pamatota, bet kas notiks, ja šai personai ir vajadzīga palīdzība.

Ko nozīmē bloķēšana?

Sapratīsim, kādas grūtības persona saskarsies pēc bloķēšanas jūsu lapā:

  • Viņš varēs apskatīt jūsu lapu, bet viņam nebūs pieejamas daudzas lietas.
  • Materiālu vai datu skatīšana "hronikā" būs aizliegta.
  • Viņš nevarēs uzaicināt jūs uz notikumiem vai grupām.
  • Tiks bloķēta arī iespēja sazināties ar jums.
  • Turklāt tiks izslēgta arī iespēja pievienot kā draugu.

Kā bloķēt personu Facebook?

Kā noņemt personu no fanu lapas:

  • Lapas augšdaļā noklikšķiniet uz "Iestatījumi".
  • Dodieties uz cilni "Cilvēki un citas lapas", tas ir pa kreisi.
  • Šeit mēs redzēsim trīs opcijas: personas, kurām patīk jūsu lapa (ja nepieciešams bloķēt cita lietotāja lapu); lapām, kas jums patika jūsu lapai (tādā veidā jūs varat bloķēt lapu, kas jums pievienoja plusus); tajā pašā vietā lietotāji melnajā sarakstā un lapās.
  • Atrodot vēlamo vārdu, novietojiet atzīmi priekšā, noklikšķiniet uz pārnesumu ikonas.
  • Izvēlnē, kas parādījās, izvēlieties vēlamo darbību.

Kā bloķēt personu Facebook komentāros:

  • Pārvietojiet peles kursoru virs lietotāja vai lapas komentāra, ar labo klikšķi uz krusta "Slēpt". Ja paslēpsiet komentāru, neviens, bet jūs un komentētājs un viņa draugi to nevarēs redzēt.
  • Noklikšķinot uz krusta, parādīsies opcijas, kurās tiks aprakstītas dažādas darbības. Vienumu var atrast arī ar lietotāja atslēgu.

Kā pievienot citu personu melnajam sarakstam no publikācijas, kurā jūsu lapa tika atzīmēta:

  • Turiet peles bultiņu uz pozīciju "Publikācijas lapā", tas atrodas kreisajā pusē.
  • Noklikšķinot uz lejupvērstās bultiņas, tiks parādīts darbību saraksts. Atlasiet "Slēpt no lapas", ja vēlaties paslēpt publikāciju, un pēc tam "Noņemt no lapas".
  • Lai liegtu piekļuvi, atlasiet vienumus ar parakstiem "Aizliegt lietotāja piekļuvi" vai "Aizliegt piekļuves lapu".

Kā bloķēt personu no cita lietotāja lapas:

  • Dodieties uz profilu, lietotāja lapu.
  • Noklikšķiniet uz trim punktiem labajā stūrī blakus vienumam "Ziņojums".
  • Izvēlieties "Bloķēt".

Kā bloķēt personu grupā Facebook? Mēs atrodam vajadzīgo lietotāju un pievienojam to melnajam sarakstam / blokam.

Kā bloķēt personu Facebook Messenger

IOS operētājsistēmas kurjera metode:

  • Paplašiniet saraksti ar personu.
  • Noklikšķiniet uz viņa vārda.
  • Sasniedziet beigas un noklikšķiniet uz darbības "Bloķēt".
  • Atlasiet opciju "Bloķēt ziņojumus".

Operētājsistēmā Android:

  • Dodieties uz saraksti ar lietotāju.
  • Noklikšķiniet uz ikonas "i" - informācijas ikona un izvēlieties "Bloķēt".
  • Pieskarieties “Bloķēt visus ziņojumus”.

Kā bloķēt personu Facebook vietnē? Mobilajā saskarnē atkārtojiet tās pašas darbības kā personālajā datorā.

Kā noņemt lietotāju no melnā saraksta?

  • Atveriet izvēlni Cilvēki un Citas lapas.
  • Parādīsies saraksts, kurā lietotāji ir bloķēti.
  • Noklikšķiniet uz darbības "Atbloķēt".

Daži papildu punkti

  • Privātuma iestatījumos atlasiet "Rediģēt".
  • Atlasiet tos cilvēkus, kuri var sūtīt pieprasījumus draugiem.

Kas paliks, bloķējot citu lietotāju vai grupu?

  • Ziņas: visa vēstures vēstule ar lietotāju paliks ar jums. Ja šī persona nonāk vispārējā sarunā, kur jūs būsiet, tad jūs redzēsiet arī tos, kā viņš.
  • Notikumi, savstarpēji draugi: jo ne vienmēr šis lietotājs būs svešinieks, bet draugu draugs, un, kad lietotāji atzīmēs fotoattēlu, jūs redzēsiet šādu notikumu drauga hronikā.
  • Fotogrāfijas: tas pats attiecas uz citiem lietotājiem.
  • Grupas: viņš nevarēs jūs pievienot grupai, tomēr jūs pamanīsiet, kādas grupas viņam ir.
  • Notikumi: jūs varat redzēt notikumus, kas pievienoja cilvēkus, bet nevar jūs uzaicināt.
  • Spēles un lietojumprogrammas: šajā gadījumā viņš varēs tērzēt ar tevi spēles tērzēšanā.

Piezīmes

Pirms jūs bloķējat personu, varat mēģināt tikai lūgt, lai viņš būtu mazāk uzmācīgs, jo daudzi cilvēki vienkārši nepamanīs, ka tas ir nedaudz kaitinoši. Neaizmirstiet, ka vienlaikus varat bloķēt vairākus lietotājus.